Stor udstilling på nettet

DEN OPRINDELIGE UDSTILLING

I kælderen på Hasseris Bibliotek stod plancherne fra to udstillinger: "Glimt fra Hasseris 1900-2000" og "Industri i Aalborg".

De er begge et resultat af det lokalhistoriske projekt "Hasseris - fra landsby til forstad", som en gruppe borgere stod for sammen med Hasseris Bibliotek i perioden 1993 til omkring 2000.

bib

udstilling

FREM I LYSET

Hasserisstuerne har fået lov til at vise udstillings- plancherne på vores hjemmeside. På fotoet kan du se, hvordan udstillingen oprindelig så ud.

Derfor kan du downloade udstillingerne. Plancherne lægges op i den rækkefølge, de blev vist på udstillingen. Der er omkring 50 plancher i alt, og vi regner med at have lagt dem alle sammen ud i løbet af 2012.

HER KAN DU HENTE PLANCHERNE

Det du får, er vores affotograferinger af de originale udstillingsplancher, som vi har forbedret digitalt. Tak til ophavsmenneskene for lån og en værdifuld indsats.

Vi starter nu sidste kapitel af vores digitalisering af alle de gamle udstillingsplancher.

Den handler igen om "Hasseris fra Landsby til forstad" Nu kan vi se nærmere på karakteristiske steder som Brugsen, Rotunden, skolerne, og Gl. Hasseris Landsby.

02.06.2013: Cementfabrikken Norden bliver hyldet endnu engang med flotte fotos af kridtgrav, skibe og andre produktionsfaciliteter.

Hent planchen her (pdf 340kb)


SE ALLE DE TIDLIGERE PLANCHER HER

 

adobe

Nu kan du hente alle plancher til den del af udstillingen der hedder "Glimt fra Hasseris 1900-2000".

HENT ALLE PLANCHER OM HASSERIS VILLABY HER

Industri i Aalborg: Plancherne fortæller historien om fabrikker, fabrikanter og de villaer de ejede og opførte i Hasseris.

HENT ALLE PLANCHER OM INDUSTRI I AALBORG HER.

Samtlige plancher er digitaliserede og lagt kronologisk til download.

thumb_planche

__________________________________________________________________________________________________